Våra tjänster

Redovisning

Vi anpassar och skräddarsyr våra redovisningstjänster efter dina önskemål och förutsättningar. Allt för att göra det enkelt och kostnadseffektivt för dig som företagare. Med oss som din partner inom redovisning och ekonomihantering blir det enkelt och rätt från början.

Vi har erfarenhet från många olika branscher och kan ta hand om all din redovisning och ekonomihantering – eller bara delar av den om det passar ditt företag bättre. Oavsett hur du väljer är vi säkra på att vi kan effektivisera ditt företags ekonomihantering.

Flera av våra redovisningskonsulter är auktoriserade och genomgår regelbundna kvalitetskontroller, det är så vi säkerställer att vårt arbete alltid håller hög kvalitet.

Betalningar

Att hålla koll på leverantörsfakturor, likviditet och inbetalningar från kunder kan stjäla både tid och fokus från din kärnverksamhet. Genom en fullmakt till din bank kan vi hjälpa dig med det mesta som rör betalningar.

Vi kan bevaka och utföra betalningar åt dig, hålla koll på dina likvida medel, så att det finns resurser till de fakturor som ska betalas, samt se till att påminnelser och eventuella inkassokrav skickas ut till de kunder som inte betalar dina fakturor i tid. Vi kommer tillsammans överens om ett upplägg som passar dig.

Fakturering

Många företagare samlar ihop all sin fakturering till ett och samma tillfälle varje månad. Det kan så klart vara praktiskt, men det kan också påverka likviditeten negativt. Vi hjälper dig att skapa en rutin för att snabbare få iväg dina kundfakturor, så att du kan se pengarna på kontot tidigare och få en förbättrad likviditet.

Skattedeklaration

Vi ser till att moms, personalskatt och arbetsgivaravgifter deklareras till Skatteverket i rätt tid. När det är klart får du ett meddelande om hur mycket som ska betalas in och vilken dag det ska ske. Vi kan även mot fullmakt göra själva inbetalningen åt dig om du önskar det.

Bokslut och årsredovisning

Bokslut och årsredovisning kräver ofta mycket tid, kunskap och resurser av dig som driver företag. Vi kan hjälpa dig att göra ditt bokslut och din årsredovisning – och analysera ditt resultat. Du bestämmer själv om du vill att vi också ska göra din bokföring och deklaration, eller om du vill sköta de delarna på egen hand.

Deklaration

Varje år ska både företaget och du som ägare lämna in era deklarationer till Skatteverket. Företagets inkomstdeklaration är baserad på bokslutet, men för att deklarationen ska bli rätt krävs ofta en rad olika skattemässiga justeringar.

Du som driver företag bör ha en strategi både för företagets och din egen deklaration. Du kan välja att överlåta hela deklarationsarbetet till oss eller bara ha oss som stöd, för att göra skatteberäkningar och säkerställa att du följer de senaste skatte- och redovisningsreglerna.

Vi vill träffa dig!

För att kunna göra bästa möjliga bedöming av ditt företags behov tror vi på det personliga mötet. Hör av dig så tar vi kontakt med dig inom kort!

Vi vill träffa dig!

För att kunna göra bästa möjliga bedömning av ditt företags behov tror vi på det personliga mötet. Hör av dig så tar vi kontakt med dig inom kort!